fbpx

Behandelproces: van intake tot testsessie

Je bent geïnteresseerd in een behandeling

Je overweegt om je fobie of PTSS te laten behandelen. We zoeken graag met je uit of de Memrec-methode voor je geschikt is. Hiervoor vul je eerst de zelftest in. Ook vraag je je huisarts om ons formulier in te vullen. Ondertussen kunnen we de intake vast inplannen, en daarna natuurlijk de behandeling.

Alle stappen nog even naast elkaar? Bekijk ze hier en download de belangrijke documenten:

1. Interesse
Image is not available

U overweegt u te laten behandelen voor uw fobie of PTSS. In onze brochure vindt u alle informatie nog eens op een rij.

Heeft u nog een andere vraag? Mail ons dan gerust.

2. Vragenlijst
Image is not available

U wilt graag snel weten of de behandeling voor u geschikt is. Daarom beginnen we altijd met een online vragenlijst. We hebben twee vragenlijsten, één voor fobieën en één voor PTSS. Klik op de knop om naar de juiste vragenlijst te gaan.
`
Uw antwoorden worden automatisch naar ons verzonden. Binnen een week bekijken onze arts en psycholoog uw antwoorden om te bepalen of een intakegesprek voor u zinvol is.

3. Doktersverklaring
Image is not available

Wilt u de behandeling vergoed krijgen door uw verzekeraar? Dan heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt dan meteen uw huisarts informeren over de behandeling.

Tijdens de behandeling krijgt u eenmalig een pil. Uw huisarts kent uw medische situatie het best. Daarom vragen we zijn/haar bevestiging dat er geen reden is om de pil niet te nemen. Zowel de verwijzing als deze bevestiging staan op een formulier dat u door uw huisarts kunt laten invullen.

4. Intakegesprek
Image is not available

Daarna plannen we een intakegesprek met de psycholoog (Merel Kindt). Dit kan bij ons, of via Skype.

5. Behandeling
Image is not available

Is de behandeling geschikt voor u, en wilt u van uw angst af? Dan gaan we u behandelen. Meestal is één sessie genoeg. U komt dan nog één keer terug om te testen of de behandeling gelukt is.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider
Copyright © Kindt Clinics 2019