fbpx
By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
020 7781291 info@kindtclinics.com
Welke behandelmethode gebruiken jullie?

Wij gebruiken de Memrec-methode, een relatief nieuwe en bijzonder effectieve behandelmethode die in de wetenschappelijke literatuur wordt beschreven als memory reconsolidation intervention. Eén van de psychologen die deze methode ontwikkeld heeft, Prof. Dr. Merel Kindt, is de oprichter en naamgever van onze kliniek. Dat wil echter niet zeggen dat wij gebonden zijn aan deze behandelmethode. We kiezen altijd voor de methode die in onze ogen het meest effectief is. Op onze website vindt u zowel een korte introductie als een overzicht van wetenschappelijke publicaties over de methode.

Hoe lang is de wachtlijst?

We werken met zo kort mogelijke wachtlijsten. Op dit moment kunnen we intakegesprekken binnen 1 week inplannen en behandeling (inclusief de evaluatie / testsessie) binnen een paar weken. Stelt u het liever even uit? Geen probleem, we plannen de behandeling wanneer het u uitkomt.

Hoeveel kost een behandeling?

Alle informatie over kosten en betalingen vindt u op onze website.

Worden de kosten gedekt door mijn verzekering?

Niet altijd. Specifieke fobieën vallen sinds 1 januari 2017 vaak niet langer in het basispakket van de zorgverzekering. In dat geval betaalt u de behandeling zelf. Voor andere gevallen geldt dat Kindt Clinics geen contracten heeft met zorgverzekeraars; het hangt dus van af polis af welk gedeelte van de behandeling u vergoed krijgt. Het beste kunt u hierover contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Hoe kan ik me aanmelden voor een behandeling?

Wat u het prettigst vindt: per mail of per telefoon. Hebt u liever dat wij u bellen? Geen probleem. Zie onze contactpagina voor alle mogelijkheden.