fbpx

Eerste ter wereld

Kindt Clinics is hét gespecialiseerde behandelcentrum voor mensen met een angst. Dankzij het baanbrekende onderzoek van professor Merel Kindt en vele collega's in binnen- en buitenland, kunnen wij nu als eerste ter wereld de Memrec behandeling aanbieden. Deze behandeling is om twee redenen uniek: de korte duur (1 à 2 uur), en de hoge effectiviteit (meer dan 80% is na één behandeling blijvend angstvrij).

Gespecialiseerd

Wij specialiseren ons uitsluitend in specifieke fobieën en PTSS en gebruiken alleen de Memrec-methode. Dankzij deze focus kunnen we de behandeling tot in detail blijven ontwikkelen, in de toekomst ook voor andere klachten. In het contact met u bepalen we of onze behandeling voor uw angst het meest geschikt is. Daar zijn we open over. Spelen er bij u bijvoorbeeld andere zaken die verband houden met uw angst (denk bijvoorbeeld aan herhaaldelijke traumatische ervaringen), dan zullen we aangeven dat u mogelijk meer gebaat bent bij een langduriger behandeltraject en een andere behandelmethode.

Geen wachtlijst

Wij willen u kunnen behandelen wanneer u dat wil, wat betekent dat we zo kort mogelijke wachtlijsten nastreven. Op dit moment hebben wij geen wachtlijst; dat geldt voor zowel de intake als de behandeling zelf.

 

Kwaliteitsstatuut