We horen graag van je

Wil je je angst overwinnen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We zijn op werkdagen bereikbaar.
De wachttijd voor een intakegesprek is op dit moment 1 à 2 weken.

Amsterdam en Londen

Kindt Clinics Amsterdam is de enige plek waar de Memrec-methode wordt toegepast. Om meer mensen te kunnen helpen openen we in 2025 een tweede locatie, in Londen. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze kliniek? Laat het ons weten. Natuurlijk ben je ook welkom in Amsterdam.

Route naar Kindt Clinics Amsterdam

Op de kaart

Met het openbaar vervoer

Vanaf de NS-stations Amsterdam Centraal of Zuid-WTC ben je met de metro (lijn 52, de ‘Noord/Zuidlijn’) in een paar minuten bij halte ‘De Pijp’. Als je uit de metrohalte komt, ga je links de Ceintuurbaan op. Daarna neem je de tweede rechts (Tweede van der Helststraat). De derde straat rechts is dan de Karel du Jardinstraat.

Met de auto

Vanaf de A10: neem afslag s109, ga rechtdoor op de Scheldestraat. Ga rechts op de Lutmastraat, en de eerste straat links is de Karel du Jardinstraat. In de buurt zijn veel openbare parkeerplekken. Het parkeertarief is 6 euro per uur. 

Een voordeligere optie is de P+R bij de RAI (5 tot maximaal 13 euro per dag, maar niet altijd geopend). Vanaf de RAI ben je met de metro (lijn 52, de ‘Noord/Zuidlijn’) in een paar minuten bij halte ‘De Pijp’. Als je uit de metrohalte komt, ga je links de Ceintuurbaan op. Daarna neem je de tweede rechts (Tweede van der Helststraat). De derde straat rechts is dan de Karel du Jardinstraat.

Let op: Kindt Clinics zit in hetzelfde pand, maar een deur verder dan de yogaschool die ook op nummer 33 zit. Sta je voor de yogaschool, loop dan langs het speelplaatsje om bij onze ingang te komen.