Over Kindt Clinics

Oprichter Merel Kindt doet al haar hele carrière onderzoek naar angst. Inmiddels is ze er van overtuigd dat het kan: geen onnodige angsten meer. Het is iets dat we iedereen gunnen.

Ons doel

Het team van Kindt Clinics is gespecialiseerd in angst. Onze behandeling is kort en effectief. 

Op dit moment wordt aan mensen met angsten vaak cognitieve gedragstherapie en/of EMDR aangeraden. Hoewel beide therapieën effectief kunnen zijn, kiezen wij ervoor om alleen de Memrec-methode aan te bieden.

Eén reden is dat we de drempel voor mensen om tot behandeling over te gaan zo veel mogelijk willen verlagen. Naast de korte behandeling zorgen we voor een fijne sfeer in onze kliniek.

Maak kennis met het team

Al onze behandelaars zijn bevoegd om te behandelen binnen de zorgverzekeringswet; de WO-psychologen hebben een LOGO-verklaring of gelijkwaardig, en alle GZ-psychologen zijn BIG-geregistreerd. 

Merel 
GZ-psycholoog
BIG 39051566025

Emmeke 
Huisarts 
BIG 39057647301

Maartje 
WO-Psycholoog 

Renée 
WO-Psycholoog

Sophie
GZ-Psycholoog  
BIG 09925721425

Marleen
GZ-Psycholoog  
BIG 49923687225

Vivian
WO-Psycholoog 

Nathalie
Psycholoog i.o.

Lara
WO-Psycholoog 

Sam
WO-Psycholoog

Inke Schaap
WO-Psycholoog en Verpleegkundig specialist ggz
AGB 91103164

Wil je werken bij Kindt Clinics? 
Heb je interesse om bij Kindt Clinics te komen werken en opgeleid te worden in de Memrec-methode? Neem dan contact met ons op.​​

Kindt Clinics in de media

In de wetenschappelijke literatuur krijgt de Memrec-methode al sinds 2011 veel aandacht. Ook in de populaire media bleef de ontdekking van de nieuwe behandeling niet onopgemerkt. 

Lees de artikelen van o.a. the New York Times of het NRC Handelsblad. Of bekijk de uitzendingen van EenVandaag, de VPRO, of de documentaire over de behandeling.

Kindt Clinics Eenvandaag