NL EN

Ik betaal de behandeling zelf

Als je buiten Nederland woont of de behandeling om een andere reden zelf wil betalen, betaal je een vast tarief per uur. Dit wordt doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars.

Kosten van de behandeling

Als je de behandeling zelf betaalt, werken we met een vast uurtarief. Een behandeling die in onze praktijk plaatsvindt kost in totaal gemiddeld 6 uur (inclusief onze voorbereiding). 

  • Uurtarief € 114,41

Voor sommige behandelingen moeten we externe kosten maken, bijvoorbeeld bij angst in de auto. We werken dan samen met een autorijschool. Die kosten (ca. 100 euro) vergoedt de zorgverzekeraar helaas niet. We overleggen dit altijd vooraf.

Kostenindicatie en factuurinformatie

Op welke kosten kan ik rekenen?

Het uurtarief van €114,41 geldt voor alle tijd die we aan jouw behandeling besteden, inclusief de medische screening en voorbereiding. Om een idee te krijgen van de duur van een behandeltraject kun je uitgaan van de volgende gemiddelden:

  • Intakegesprek: 1 à 2 uur, afhankelijk van de complexiteit van je klachten
  • Voorbereiding: 0 à 2 uur, afhankelijk van de specifieke angst
  • Behandeling: 3 uur
  • Testsessie: 1 à 2 uur

Een volledig Memrec-behandeltraject duurt dus minimaal 5 uur (€ 572,05)

Hoe werkt het met de factuur?

Na de behandeling ontvang je per email een factuur. Deze kun je betalen met een bankoverschrijving of met creditcard.

Soms zijn er aanvullende kosten voor bijvoorbeeld de aanschaf of huur van materiaal dat nodig is voor je behandeling, zoals een huurauto of een hond. Deze kosten kun je direct betalen (bijvoorbeeld aan de rijschool of de hondeneigenaar), of je krijgt een aanvullende factuur. 

Neem vrijblijvend contact op

Mail of app ons

Ik zie er tegenop…